Het bestuur

Liz Wassenaar – Oprichter en secretaris

Liz is Engelse en verhuisde in 2002 naar Nederland nadat ze met haar Nederlandse man Walter trouwde. Ze wonen met hun twee zonen Tim en Ben in Sassenheim, Zuid-Holland. Voordat ze Walter ontmoette, had ze een carrière in marketing en merkenmanagement en werkte ze voor een internationaal organisatieadviesbureau. Met het werken voor de stichting kan ze drie passies combineren: ondernemen, mensen helpen en naaien.

Vind je het leuk om iets over Liz en het werk van de Prince Princess Foundation te zien? In november 2017 maakte het programma Geloof en een Hoop Liefde de volgende impressie (start bij 06:18):

José Roest – Penningmeester

Na ruim 12 jaar in Frankrijk gewerkt en gewoond te hebben, is José  in 2015  met haar man en dochter vanuit Frankrijk terug verhuisd naar Nederland. Na een acclimatisatieperiode is het gezin nu gesettled, en is er voor José tijd en ruimte gekomen om naast het werk  ook andere activiteiten te gaan ontploooien.

José is sterk in organiseren en plannen en is super enthousiast dat zij deze vaardigheden kan inzetten bij haar werk als penningmeester voor de Prince/Princess Foundation.

Servie Simons – Voorzitter

Servie heeft voor Shell International gewerkt voor meer dan 30 jaar waarvan de meeste jaren in het buitenland, inlusief Oman, Egypte, UK, Noorwegen, en Syrie. Zijn laatste positie was Pipeline Engineering Manager op het Shell hoofdkantoor in Rijswijk. Recent is gestopt bij Shell en concentreet zich nu op zijn persoonijke leven en is opzoek naar alternatieve taken. Hij is getrouwd met Diana die als leerkracht werkt op de international markt. Servie en Diana zijn Nederlands maar leven in de UK waar ze gedurende lange tijd hebben gewoond en gewerkt en ook waar twee van hun drie kinderen wonen. Persoonlijke motieven zijn een voorbeeldfunktie zijn en het stimuleren van het toepassen van Christelijke normen en waarden. Ondersteuning van de Prince/Princess Foundation sluit aan bij deze motieven.